"ЛЮБОВ"

"ЛЮБОВ" - концерт на Камерен хор "Ирина Щиглич"

На 13.06. 2023 г., вторник, от 19.30 ч. Камерен хор "Ирина Щиглич" ще изнесе концерт в залата на Френски институт в България.

Концертът "Любов" на Камерен хор “Ирина Щиглич” е част от проект, към Национален фонд култура по “Програма за възстановяване и развитие на  организации в областта на любителското изкуство”


Каним ви да сложим началото на летните вълнения с един малко нестандартен концерт, който ще ви отведе по всички краища на чувството “Любов”. Пътешествие из света на музиката и щастието, раздялата, красивата любов и благословените мечти! 60 минути, които ще преобразят красивата зала “Славейков” в истински любовен световъртеж, рай за любителите на многогласното пеене, класическата музика, фолклора, експериментите и още нещо.

Готови ли сте за едно различно преживяване? Многообразието от хоров репертоар, артистично представяне и една галантно-различна перспектива за хоров концерт.

Подготвили сме ви класически произведения от Моцарт, Бетовен, Карл Орф, съвременни хорови обработки на български и чуждестранен фолклор на композиторите Вельо Тормис, Иван Вълев, щипка Ренесанс и много вечни любовни послания.

След събитието ще имате възможност да се запознаете с певците от нашия хор, да ви разкажем какво ни обединява и защо обичаме да пеем заедно и какви са нашите цели, мисия и визия. Ще можете лично да заявите желание за участие в хора ни, да предложите идея за съвместен артистичен проект или просто да ни подкрепите като намерите нашата лилава кутия за дарения. 

Марина Колева - диригент
Светлин Христов - пианист
Галя Павлова - вокален педагог

Специален гост:
Моника Иванова - режисьор

Зала “Славейков” е мечта за всеки музикант и особено певец, красива, обновена очаква своята публика. Намира се във Френския институт на пл. “Славейков” 3, гр. София.

Очакваме ви!